dijous, 16 d’octubre de 2014

El Mercat del Lleó de Girona, 1


El dia que vam anar al Mercat del Lleó vam tardar una hora. Quan vam arribar, els professors ens van explicar que havíem de fer. Després, vam entrar al mercat i vam fer fotos d’aliments que teníem marcats a la nostra llibreta: carn, peix, ous, fruita, verdura i lactis. Els aliments Quan vam acabar  la feina, els professors ens van comprar: croissants, magdalenes, xocolata i sucs. I vam anar a una  plaça, ens ho vam menjar i vam tornar a l’institut.

Morad


El dia 2 d’octubre, els alumnes d'Aula Oberta vam anar al mercat de Girona a peu tots junts (3r i 4rt). Un cop allà, vam descansar una estona, ens vam dividir per parelles i vam fer fotos dels aliments que es venien a les parades. Després d'una hora, ens vam tornar a reunir els de 3r i 4rt i vam esmorzar: croissants, sucs, galetes, magdalenes… Finalment, quan tornàvem a d’institut, com que ens sobrava temps, els professors ens van deixar jugar una estona en un parc a la vora del Vallvera.

ManarEl dijous 2 d’octubre vam anar al Mercat del Lleó (Girona). Després els professors ens va explicar que havíem de fer: vam entrar al mercat, vam buscar els grups d’aliments i vam fer fotos a les verdures, fruites, cereals, llet, etc. A classe, vam agafar una cartolina i vam escriure els tipus d'aliments: verdures, fruites, carn, peix, ous, pa, fècules, llet i derivats lactis.

Cristian i Madou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada