dijous, 16 d’octubre del 2014

El Mercat del Lleó de Girona, 2



Hem anat fins al Mercat del Lleó caminant, hem descansat i ens hem repartit en grups per fer preguntes als pagesos. Després vam entrar al mercat a gravar els productes que hi havien. Al final, els professors van comprar un petit esmorzar i vam menjar tots plegats. Per acabar vam tornar al Vallvera.

Aissa




El dia 02/09/14 els de l’aula oberta vàrem anar al mercat de lleó de Girona per gravar les parades i preguntar als pagesos sobre els seus productes. Després vàrem anar a una plaça de Girona i vam menjar xocolata amb suc perquè teníem gana de tant veure menjar.

Ikram




Hem anat a Girona i hem vist unes petites parades. A un pagès li hem fet unes preguntes que teníem apuntades a la llibreta. Després hem entrat al mercat, on hem gravat amb una càmera els aliments. Al final hem fet un pica-pica amb el meus companys i amb els professors.

Soraya 


Hem fet una sortida al mercat del lleó amb els de l’aula oberta de 3r. Vam fer unes preguntes als venedors i després vam gravar els aliments. Després vam fer un petit esmorzar amb els professors. 

Firdaws 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada