dimecres, 4 de juny de 2014

L'aula oberta de 3r fa cuina internacional

El que m'ha agradat més és cuinar tots junts i també que hem menjat tots plegats. El plat que he cuinat ha sigut el ''Lumpia''. És un menjar francès.


Fogons és una matèria que fem a l'institut. Som els únics que participem en aquest projecte. Cada alumne ha triat i ha fet el seu plat. Cada vegada que fèiem el plat d'algun alumne, després fèiem un treball del país d'on prové la recepta.



Els plats que hem cuinat són:

Moha:  Marmita (2n plat)
Aissa:  Fisket i Fispai (1r plat)
Brayan:  Enchiladas (1r plat)
Adrian:  Bunyols (Postre)
Ikram:  Tajine (1r o 2n plat)
Lamin:  Thiakri (Postres)
Firdaws: Lumpia (1r plat)


Firdaws El Khatabi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada